19 / 04 / 2024

Eminevim elbirliği sistemi nedir?

Eminevim elbirliği sistemi nedir?

Bugüne kadar 100 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Emin Şirketler Grubu, geliştirdiği ‘El birliği’ sistemi ile vatandaşların farklı alanlarındaki ihtiyaçlarına da cevap vermeye hazırlanıyor.



Faize bulaşmadan, kredi kullanmadan imece usulüyle vatandaşları otomobil ve mülk sahibi yapan Eminevim’in patronu Emin Üstün, kamuoyunun benimsediği güvene dayalı ‘Elbirliği sistemi’ diğer sektörler için de projelendirdi.


’’İnsanların neye ihtiyacı varsa, biz bu sistemle bu ihtiyaçları karşılamaya talibiz’’ diyen Emin Üstün, ister tarım, ister hayvancılık, isterse enerji olsun her alanda hizmet yapabilecek alt yapılarının mevcut olduğunu kaydetti. Bu çerçevede ortak enerji işine girdiklerini söyleyen Üstün, ’’Bir santral 4 milyon liraya mal oluyor. Biz bunu 200 ortaktan 20'şer bin lira alarak yapacağız. Sonra Emin Enerji bu santrali yılda 400 bin liraya kiralayacak, bu gelir de ortaklara dağıtılacak. Siz 20 bin lira verip projeye ortak olacaksınız, her yıl 2-3 bin lira buradan geliriniz olacak. Tabii bu gelir her yıl artacak. Ayrıca güneş enerjisiyle ilgili projemizi de geliştiriyoruz’’ dedi.


7 projesi var


Eminevim; Kurtköy, Beylikdüzü, Darıca, Aydınlı'da devam eden projelerinin yanı sıra Fikirtepe'de de bir dönüşüm projesinin hazırlıklarını yürütüyor. Şirketin 2016 planları arasında Anadolu’da da konut projeleri üretmek var.


Yurt dışına da açıldı


İnşaatla turizm sektörüne de girdiklerini belirten Üstün, inşa ettikleri oteli de elbirliği sistemiyle satmayı düşündüklerini söyledi. Almanya'nın Dusseldorf kentinde bir siteye sahip olan şirketi satın alan Eminevim, burada 100 civarında konutun da sahibi oldu. Bundan sonra Almanya'da daha geniş kapsamlı hizmetler verecek olan şirket, Amerika'da da 7 yıldır ikinci el otomobil alım satımı yapıyor.



El birliği sistemi çok avantajlı


100 bin liralık bir ev için 100 kişilik bir grup bir araya gelip bunların her biri en az ayda bin lira ödeyebiliyorsa sistem rahatlıkla işliyor. diyorsanız, Her ay gerçekleştirilen kurada ilk sıralarda çıkmak mümkün ama eninde sonunda sistem sizleri ev sahibi yapıyor. Her gruba ilk girenle son girenin avantajları sonuçta aynı. Birinci ayla 40'ıncı ay arasında herkes evine kavuşuyor. Kalanları diğer havuzdan Eminevim fonluyor. Vatandaşlar, yüzde 10-20 peşinat verdikleri takdirde süre kısalıyor. Sistemde hiç peşinat vermeden de yüzde 1 peşinatla da ev almak mümkün. Eminevim ise bugüne kadar hiçbir aksaklığın yaşanmadığı sistemde vatandaşlardan yüzde 5 artı KDV'lik organizasyon ücreti talep ediyor.


Eminevim'den kutsal hizmet


EMİNEViM Destek ve Organizasyon bilimi, düzenlediği yurtdışı turlarına bir yenisi daha ekledi. Daha önce müşterilerine ücretsiz olarak Balkanlar turu ve umre seyahati düzenleyen Eminevim, 40 müşterisini Kudüs'ü Şerif'e götürdü. Sabiha Gökçen Havalimanından hareket eden grup, üç gün süren turda Kudüs'ü ziyaret etme fırsatı buldu.


Ahenk İstanbul'da kampanya


Eminevim İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'da etap etap hayat bulan projesi Ahenk İstanbul'daki son daireler yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sahiplerini bekliyor. Projenin ilk etabında ise hayat başladı.


Yeni Akit


Geri Dön