23 / 04 / 2024

Gayrimenkuldeki durgunluk Elbirliği Sistemi ile giderilebilir!

Gayrimenkuldeki durgunluk Elbirliği Sistemi ile giderilebilir!

Emin Üstün, inşaat sektöründeki ve piyasada ki durgunluk ve faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı Elbirliği Sistemi’ne ciddi bir ilgi olduğunu ifade etti...



21-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen MÜSİAD Expo, uluslararası iş fırsatları sunan bir platform olduğu kadar, üretmek isteyen sanayicinin yüzünü güldürecek somut projelerin de paylaşıldığı fikir paylaşım ortamına dönüştü.

Fuarın son gününde yaptığı konuşma öncesinde Emin Grup standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ile bir araya geldi.

Emin Üstün, ekonomik durgunluğa rağmen fuara yoğun ilgi olduğunu ve bu ilgiyi en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti. Üstün; "Fuarımız bu sene beklemediğimiz şekilde kalabalık. Müsiad Fuarı milli duruşun sembolü oldu. Biz de bu şekilde Elbirliği Sistemi’ni daha fazla kişiye ulaştırma ve tanıtma imkânını elde ettik. İnşaat sektöründeki ve piyasadaki durgunluk ve faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı Elbirliği Sistemi’ne ciddi bir ilgi oldu. Bu ilgiyi Emin Grup olarak en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Üstün, faiz oranlarının yüksek olmasından dolayı tapu dairelerinde Elbirliği Sistemi ile alım satım işlemlerinin arttığını söyleyerek, "Elbirliği Sistemi, daha geniş kesimlere ulaştırılarak gayrimenkuldeki durgunluk giderilebilir. Yatırımlarımızı daha da çoğaltmak için çalışmalarımız devam edecek. Eminevim olarak her ay iştirakçilerimize bine yakın konut alıyoruz. Böylelikle inşaat sektöründe bir canlanma oluyor. Gerçi şu anda piyasada durgunluk var. Ama Türkiye’de ortalama yılda bir milyona yakın konut satışı yapılıyor. Bu satışın yüzde birini Eminevim olarak biz yapıyoruz. Benim isteğim Elbirliği Sisteminin daha geniş kitlelere ulaşması ve inşaat yatırımlarının devam etmesidir. Tarım, hayvancılık ve enerji alanlarında da çalışmalarımız devam ederken, inşaat alanında da yeni yatırımlarımız olacak." diye konuştu.

Üstün sözlerine şöyle devam etti; "El, iş ve gönül birliği yaparak milli ekonomiyi daha canlı hale getirmek için gayret ediyoruz. Bu fuar da birçok kişi ile tanışma fırsatımız oluyor. Böylelikle yeni iş birliklerine kapı aralanmış oluyor"


Geri Dön