20 / 04 / 2024

Eminevim Nefes projesi!

Eminevim Nefes projesi!

Firma: Eminevim

Proje: Eminevim Nefes

Eminevim Nefes projesi kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Emin Evim imzası taşıyan proje, Sakarya-Kocaeli bölgesinde hayata geçiriliyor...



Yaz-kış kullanılabilen 86 adet özel daireden meydana gelen Eminevim Nefes projesi, 2 bin metrekare oturum alanı üzerinde yükseliyor. 


7 bloktan oluşan  Eminevim Nefes  Sakarya projesi; Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre, Ankara’ya ise 300 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Sakarya’ya 70 kilometre,  İstanbul’a ise 178 kilometre mesafede yaşama geçirilen Eminevim Nefes projesi,  Eminevim  tarafından inşa ediliyor. 


Dairelerin alanlarının 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Emin Evim Nefes projesi, Kocaeli'nde deniz kenarında yükseliyor. 


Sakarya Eminevim Nefes projesinde; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Konutların satış sürecine başlanan Eminevim Nefes projesi, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 


Tel: 0262 321 53 88

Web Adresi: http://www.eminevim.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön