24 / 04 / 2024

Eminevim'den kadınlar gününe özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Eminevim'den kadınlar gününe özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel %10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde %10 oranında indirim uygulanacak.



Evi olmayanların bütçelerine göre faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçeneklerine göre ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel %10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde %10 oranında indirim uygulanacak.


25 yıldır insanlarımızın sahip olmakta zorlandıkları ev hayaline kavuşmaları için, Elbirliği sistemi ile insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmalarını sağlayan Eminevim, bugüne kadar yaptığı teslimatlarla insanlarımızın faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmalarını sağladı.


Evi olmayanların bütçelerine göre faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçeneklerine göre ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel %10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde %10 oranında indirim uygulanacak.


Bu sene 1. Yılını kutlayan Eminevim Hanımlar kulübü ile kadınlarımıza verdiği değeri her zaman gösteren Eminevim Hanımlar Kulübü’nün yaptığı sürekli organizasyonlarla, kadınlarımızı bir araya getirerek, dünya gelişim ve değişimini takip eden, kabiliyetlerini geliştiren, iş ve sosyal hayatlarında başarılı olmalarını sağlayan aktivitelerle yeni bir dünya açarken aynı zamanda bilginin ve uzmanlığın paylaşıldığı ortamlar oluşturarak, hayatın renklerini de keşfetmeleri için aktivitelerle kadınlarımıza sadece bir gün değil her gün özel olduklarını hissettiriyor


Dünyanın her yerinde Kadınlar günü olarak kutlanan 8 Mart’ta ise yine kadınlarımıza özel olduklarını hissettirmek için, 8 Mart’ta kayıt olacak kadın müşterilerine organizasyon ücretinde %10’luk bir indirim uygulayacak. Ayrıca, şubelerde gerçekleştirilecek organizasyonlar da gün boyu devam edecek.



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Eminevim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. 8 Mart Kadınlar Günü'nde kayıt olan kadın müşterilere yüzde 10 oranında indirim uygulanacak. Elbirliği sistemi ile insanları faizsiz ev sahibi yapan şirket, bugüne kadar 80 binden fazla aileyi ev ve otomobil sahibi yaptı. 



Posta



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Eminevim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, kadınlar için organizasyon ücretinde yüzde 10 indirim yapacak Bu sene ilk kuruluş yıllarını kutlayan Eminevim Hanımlar Kulübü yetkilileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle özel bir kampanyaya imza attıklarını ve bu tür kampanyalann diğer önemli günlerde de devam edeceğini söylediler. 


Yaklaşık 25 yıldır faaliyetini sürdüren ve faizsiz ev alımına imkan tanıyan sistemi ile Türkiye kadar yurt dışında da tanınan Emin Şirketler Grubu kuruluşu Eminevim, Dünya Kadınlar Günü için özel bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Eminevim, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, kadın talipliler için organizasyon ücretinde yüzde 10 indirim uygulayacak. Şubelerde gerçekleştirilecek organizasyonlar da gün boyu sürecek. Emin Şirketler Grubu yetkilileri yaptıkları açıklamada, 2016'da ilk yılını kutlayan Eminevim Han unlar Kulübü ile kadınlara verilen değeri gösterdiklerini hatırlattılar. 


KAMPANYALAR SÜRECEK 


Yetkililer, Eminevimin çeşitli organizasyonlarla, kadınları bir araya getirdiğini, böylece dünya gelişim ve değişimini takip eden, kabiliyetlerini geliştiren, işve sosyal hayatlarında başarılı olmalarını sağlayan aktivitelerle bilginin ve uzmanlığın paylaşıldığı ortamlar oluşturulduğunu belirttiler. Eminevim'in kadınlara her gün özel olduklarını hatırlatan bu faaliyetlerini de geliştirme gayreti içinde olduğunu ifade eden şirket yetkilileri, atacakları adımlardan birinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde olacağını açıkladılar. Şirketin ev satışlarında aldığı organizasyon ücretinde kadınlar için yüzde 10 indirim yapacağını vurgulayan yetkililer, benzer kampanya ve organizasyonları düzenlemeyi de sürdüreceklerini söylediler. 



Yeni Akit


Haber Hürses Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Evi olmayanların bütçelerine göre faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçeneklerine göre ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüzde 10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü'nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde yüzde 10 oranında indirim uygulanacak. 


25 yıldır insanların sahip olmakta zorlandıkları ev hayaline kavuşmaları için, Elbirliği sistemi ile insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmalarını sağlayan Eminevim, bugüne kadar yaptığı teslimatlarla insanlarımızın faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmalarını sağladı. 


Hürses


Geri Dön