25 / 04 / 2024

Eminevim'in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Eminevim'in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Eminevim, başarılı gayrimenkul çalışanlarını ödüllendirmek için Emin Üstün Başarı Ödülleri gecesi düzenledi. Gecede performansları ile fark yaratan 69 çalışan ödüllendirildi...



Eminevim, şirketin kurucusu merhum Emin Üstün'ün adını taşıyan gecede, performansları ile fark yaratan birçok çalışanını, Emin Üstün Başarı Ödülleri gecesinde ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ödül töreninde açıklamalarda bulunan Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, uzun vadeli başarı için çalışan memnuniyetinin ön planda tutulduğunu dile getirerek, "29 yıldır faizsiz Elbirliği Sistemi ile ev ve araç pazarında hizmet veriyoruz. Hızlı bir büyüme içinde olduğumuz son iki yılda şirket ihtiyaçları doğrultusunda çalışan sayımızı yüzde 120 artırdık. Bugün Türkiye’nin en fazla istihdam yapan şirketlerinden biri olarak iki bin kişilik dev bir aile haline geldik. 29 yılda imza attığımız büyük başarıları, nitelikli insan kaynağımızla gerçekleştirdik." dedi.

Eminevim in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Ödül törenin Emin Üstün adıyla düzenlendiğini ifade eden Üstün şöyle devam etti:

"Her yıl kurucumuz merhum Emin Üstün’ün katılımıyla düzenlediğimiz başarı ödülleri törenimizi, ilk defa onsuz ancak ona duyduğumuz derin özlemle gerçekleştiriyoruz. Biz de, Türkiye’de faizsiz bir sektör kuran, yüz binlerce insana umut olan, başarıları ve kişiliği ile iş dünyasında kalıcı bir iz bırakan merhum Emin Üstün’ün adını, Emin Üstün Başarı Ödülleri Töreni ile uzun yıllar yaşatmak, başarı felsefesini anlatmak istiyoruz. Bu amaçla birincisini düzenlediğimiz ödül törenimizi geleneksel hale getirerek her yıl gerçekleştireceğiz. Emin Üstün, alınacak her ödülle onun izinden giden, başarı geleneğini sürdürecek çalışanlarımıza ilham olmaya devam edecek.”

Eminevim in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

29 yılda imza attıkları büyük başarıları çalışmaları, nitelikli insan kaynağına borçlu olduklarını dile getiren Üstün, "Düzenlediğimiz törende de bu başarıyı ödüllendirdik, çünkü şirket kültürümüzde ve İK politikamızda başarıyı takdir etme, ödüllendirme, çalışanların mutluluğunu ve memnuniyetini önemseme var. İşte bu amaçla şirketimizin, başarıya verdiği önemin bir göstergesi olarak düzenlediğimiz başarı ödülleri törenimizle çalışanlarımızı onurlandırıyoruz.” diye konuştu.

Eminevim in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Ödül töreni gecesinde, şirket hedefleri ve müşteri memnuniyetlerinde azimle çalışan, performansları başarılı bulunan 69 çalışan, şirketin yönetim kurulundan ödüllerini teslim aldı. Ödül törenine, şirketin yönetim kurulu üyeleri, bölge yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Eminevim, kendi yöneticilerini yetiştiriyor!

 


Geri Dön