25 / 04 / 2024

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...



Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar'ın katılımı ile açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, şubenin açılışı nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, katılım finans sisteminin dengeli bir ekonomik model kurulması, sosyal ve ekonomik hedeflere ulaşılabilmesi için önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında katılım bankacılığının toplam bankacılık sisteminden aldığı payın yüzde 15'e yükseltilmesi hedefi bulunduğunu aktaran Bayraktar, şöyle devam etti:

"Türkiye'de bugün 57 banka faaliyet göstermektedir. Emlak Katılım'la katılım bankalarının sayısı 6'ya, katılım bankacılığının sektördeki payı ise yüzde 6,3'e yükselmiştir. Yüzde 15 hedefine ulaşmak için açılacak her bir şubenin önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz.  İzmir  şubemizle 12 şubede hizmet vermeye devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar 40 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz."

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Bayraktar, Türkiye'nin gücüne inandıklarını belirterek, "Birlik olduğumuzda ortaya çıkan projelerin geleceğe yönelik yapabileceklerimizin de bir göstergesi olduğuna inanıyoruz." dedi.

Emlak Katılım Bankası'nın  Ankara  Şubesi açıldı!


Geri Dön