24 / 04 / 2024

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...



Türkiye Emlak Katılım Bankası, farklılaşan müşteri ihtiyaçları ile ilgili ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlar ile döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemlerini yapabilme imkanı sağlıyor. 

EmlakFX platformu yoğun ve yüksek hacimli döviz ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapan kurumsal ve ticari müşterileri odağına alıyor. Platform altyapısı Emlak Katılım müşterilerinin cari hesaplarına ve işlem limitleri ile birlikte çalışıyor.

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

16 farklı para birimiyle çalışıyor

Platformda aynı gün valörlü işlemler ve forward valörlü (ileri vadeli) işlemlerini yapabilen kullanıcılar, platform kanalıyla işlem yapma talimatında da (emir - order) bulunabiliyor.

USD, EUR, GBP, CHF, JPY, AUD, CAD, NOK, SEK, DKK, RUB, SAR, KWD, AED ve QAR para birimlerinde ve Altın (XAU), Gümüş (XAG) ve Platin (XPT) kıymetli maden birimlerinde alım-satım işlemleri TL, USD ve EUR karşılığında yaplabiliyor.

Tamamen ücretsiz şekilde kullanılan EmlakFX için Emlak Katılım herhangi bir ek masraf veya komisyon da ödenmiyor. EmlakFX platformunu kullanmak isteyen müşterilerin Emlak Katılım şubelerine başvuru yapmaları gerekiyor. EmlakFX’te işlemler; resmi iş günlerinde ve Emlak Katılım Bankası’nın mesai saatlerinde yapılıyor. İlerleyen zamanlarda işlem süresinin genişletilmesi planlanıyor. 

İşlemlerin yalnızca müşterilerin ticari faaliyetler ihtiyacıyla yapılmasına, spekülatif amaçlı işlem yapılmamasına özen gösterilmekte ve katılım bankacılığı ilkelerine uygun işlem yapılmasına dikkat ediliyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgi için emlakkatilimcom ve emlakfxcom adreslerinden erişilebilir.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!


Geri Dön