19 / 04 / 2024

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.



Asırlık geçmişinden gelen güç ile sektörün en genç markası olma dinamiğine sahip olan Emlak Katılım, istikrarlı büyüme rakamlarını 2021'in ikinci çeyreğinde de devam ettirdi. Makroekonomik gelişmeleri yakından izleyen ve hızla uyum gösteren Emlak Katılım’ın başarısının temelinde yatan özelliği, müşterilerinin değişen bütün ihtiyaçları için sağladığı özel çözümler oldu. 

Koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı negatif etkilere karşın önemli bir büyüme sergileyen Emlak Katılım, bu süreçte aldığı aksiyonlarla 2021'in ikinci çeyreğinde de şubeleşme ve finansal yapısını güçlendirmeyi sürdürdü. Emlak Katılım 2021’in ilk yarısında 15 şube daha açtı ve toplamda 65 şubeye ulaşırken personel sayısını da geçtğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde yüz artırdı ve bin 22 kişiye ulaştırdı. 

Emlak Katılım dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler üretiyor

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, bu süreçte Türkiye Sigorta ile katılım sigortacılığı esaslarına uygun ürünlerin satılması amacıyla beş senelik münhasırlık anlaşması çerçevesinde Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi. Hem inşaat firmalarını hem de ev sahibi olaca kişileri korumaya ilişkin geliştirilen bu ürün ile inşaatların bitirilmemesi sebebiyle oluşan mağduriyetlerin engellenmesi amaçlanırken, konut alıcılarının ödemeleri güvence altına alınmakta ve inşaat sektörüne güvenli ve sürdürülebilir büyüme güvencesi sunulmakta. 

Yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyen veya tek başına ev alma imkanı bulunmayan tüketiciler için de bir konut finansman ürünü hayata geçiren Emlak Katılım, Birlikte Konut Finansmanı ile müşterilerine satın alacakları yeni evin finansmanını talep ettikleri tapu hissesi oranında ayrı ayrı kullandırarak konutu müşterek tapulu satın alabilmeleri için fırsat sunuyor.
 


Geri Dön