28 / 03 / 2024

Emlak Konut gurbetçileri ev sahibi yapacak!

Emlak Konut gurbetçileri ev sahibi yapacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, yatırımcılar ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Gurbetçileri ev sahibi yapmayı amaçlayan Emlak Konut, ülke ekonomisine destek sağlayacak.



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, gayrimenkul temsilcileri, yatırımcılar ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, düzenlenen organizasyonda konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, gurbetçilere yatırım fırsatlarını anlattı. Gedikli, amaçlarının yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu söyledi.

3.8 milyarlık ödenmiş sermayesi ve ulaştığı 22.3 milyar liralık aktif toplamıyla 2023 yılında 250 bin bağımsız bölüm vizyonuyla çalışmalarına devam eden Emlak Konut, ülke ekonomisine katkı sağlamak için yeni bir proje geliştirdi. Emlak Konut, bu kapsamda vatandaşlara ve yatırımcılara yeni fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

Emlak Konut gurbetçileri ev sahibi yapacak!

''Gurbetçiler konut sahibi olacak''

Katıldığı toplantıda konuşan Hakan Gedikli; "Emlak Konut olarak 65 yıldır planlı, nitelikli şehircilik anlayışımızla halkımızı yaşanabilir alanlarda ev sahibi yapmaya devam ediyoruz. Sabah gazetesinin düzenlediği bu organizasyonda bulunma sebebimiz de Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı Emlak Konut güvencesiyle konut sahibi yapabilmek ve fırsatları anlatabilmek" açıklamasında bulundu.

"Yatırımınızın adresi vatanınız olsun"

Yatırımcılara "Yatırımınızın adresi vatanınız olsun" çağrısı yapan Gedikli, "Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut olarak sektörümüzün diğer kuruluşlarıyla beraber yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmak istedik. Yurtdışında çalışan ve üreten vatandaşlarımızın kendi ülkelerinde yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmeleri ülke ekonomisine destek olma anlamında büyük bir önem taşıyor. Bunun için vatandaşlarımıza diyoruz ki "Yatırımınızın adresi vatanınız olsun". Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın milli ekonomiye katkı vereceğini olan inancımız tam" diye konuştu.


Geri Dön