25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Batı Ataşehir'e park yaptırıyor!

Emlak Konut GYO Batı Ataşehir'e park yaptırıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Batı Ataşehir Barbaros Mahallesi'ne içinde saat kulesi de bulunan bir park yaptırmak üzere ihale açtı. İhale 1 şžubat 2011 günü gerçekleştirilecek  



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Batı Ataşehir"e bölge parkı yaptırmak üzere ihale açtı. Emlak Konut tarafından yapılan açıklamalara göre Batı Ataşehir"e yaptırılması planlanan bölge parkı kapsamında konvansiyonel kalıp sistemi ile 3 hizmet binası, 1 saat kulesi, 1 çeşme, 1 park girişi, 1 park güvenlik birimi, 1 su deposu, alt yapı ve çevre düzenleme işleri yaptırılacak.  

Ataşehir Barbaros Mahallesi"ne yaptırılması planlanan parkın yapacak olan firma kesinleştikten sonra 10 gün içinde yer teslimi gerçekleştirilecek ve tüm işlerin 180 gün içinde tamamlanması istenecek. İhale, 1 şžubat 2011 tarihinde Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü"nde yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

EMLAK KONUT"TAN ALTYAPI İHALESİ...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi Bölge Parkı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. İhale ile Ataşehir ilçesi Barbaros Mahallesinde konvansiyonel kalıp sistemi ile 3 adet hizmet binası inşaatı, 1"er adet saat kulesi inşaatı, çeşme inşaatı, park girişi inşaatı, park güvenlik birim inşaatı, su deposu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak. İhale, 1 şžubat 2011 tarihinde saat 14.30"da açık ihale usulü ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. Genel Müdürlüğünde yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 180 gün olarak belirlendi. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede ekonomik açıdan ev avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Firmalar ihaleye ait şartnameyi bedel ödeyerek, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž"den temin edebilecekler. Söz konusu ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3"ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

A.A


Geri Dön