25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap ihale tarihleri belli oldu!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap ihale tarihleri belli oldu!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinin 1. Etap ihale tarihleri belli oldu. Projenin 1. Etap 1. Kısım ihalesi 6 Ağustos'ta, 2. kısım ihalesi 7 Ağustos'ta yapılacak...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle Küçükçekmece'de hayata geçirilecek konut Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, 8 Ağustos 2020 tarihinde, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi ise 7 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak. 

Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile gerçekleştirilecek olan ihaleler sonrasında kazanan belli olacak. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 06.08.2020 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacaktır.

İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 07.08.2020 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacaktır.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk yarısında 5 yıldan fazla satış!

Emlak Konut GYO'nun yılın ilk yarısında en çok satış yapan projesi hangisi?


Geri Dön