25 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsası ile ilgili merak edilenler...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi 6 Aralık 2022 Salı günü olarak açıklandı. İhale saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Muğla Bodrum Türkbükü arsasının toplam alanı 39 bin 584 metrekare olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık ta!

Emlak Konut GYO Türkbükü arsası, ticaret+konut alanı ile park alanından oluşuyor. Park alanının büyüklüğü 8 bin 420 metrekare olarak açıklandı. 

Arsanın emsali 0,15 olarak belirlenirken, emsale esas inşaat alanı 5 bin 937 metrekare şeklinde açıklandı. 

Emlak Konut GYO Türkbükü arsası, Şht. Gaffur Kaynar Caddesi ile Atatürk Caddesi'ne yakın konumda bulunuyor. Aynı zamanda arsa hem denize yakınlığı hem de Göltürkbükü'ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık ta!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu da 22 Kasım 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılmıştı. Arsa için verilen en yüksek teklif açıklandı. 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 224 ada 4 ve 5 parsel ile 245 ada 2 parsellerde konumlanıyor. Arsa için en yüksek teklif 12 milyar 50 milyon Türk Lirası ile Caba İnş. Enerji Turz. San. Ve Tic. A.Ş. - Mesa Mesken İnş. A.Ş. - Mesa Holding A.Ş. İş Ortaklığı tarafından verildi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 06.12.2022 Salı günü saat 11:00'da yapılacaktır.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı Koru projesindeki gelirini 9 ayda 2 kez artırdı! 

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası için imzalar atıldı! Projeyi Kiler GYO - Biskon Yapı inşa edecek!


Geri Dön