18 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şişli arsalarının hali hazırda boş durumda olduğu tespit edildi. Söz konusu İstanbul Şişli'deki 82 numaralı parselin bir kısmının yol, bir kısmının trafo alanında kaldığı belirlenirken; 80 numaralı parselin de bir kısmının trafo alanında yer aldığını, plansız alanda kalan 3 bin 194 metrekarelik kısmın ise ticaret alanında yer alacağı öngörülüyor .

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Şişli arsaları, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi, 1947 ada 80 ve 82 parsellerde yer alıyor. Arsalar, semtin ana arterlerleri arasında yer alan Büyükdere Caddesi'nin güneybatısında konumlanıyor. 1947 ada 80 parsel 4 bin 940 metrekare, 82 parsel ise 1.165 metrekare yüzölçümüne sahip. Arsalar 4. Levent metro istasyonunu yaklaşık 400 metre geçtikten sonra sağda konumlanıyor. Yakın çevrelerinde, Büyükdere Caddesi, D-100 Karayolu, Kanyon AVM yer alıyor. Bölgede büyük çoğunluğu ticari ve ofis amaçlı kullanılan yüksek katlı plaza tipi inşa edilen projeler bulunuyor. Ulaşım aksı üzerinde yer alan arsalara, özel araç ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabiliyor. Arsaların maliki Maliye Hazinesi olarak belirtiliyor. 

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının toplam piyasa değeri 350 milyon Türk Lirası olarak belirlenirken, KDV dahil toplam satış değeri 378 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:

İstanbul İli, Şişli İlçesinde yer alan 2 adet taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

 

 

 

 

Değerleme raporu için tıklayın 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parselinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam!

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 


Geri Dön