26 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı!

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı!

2014 yılının Nisan ayından beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam eden Aysel Demirel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelerinden biri oldu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelikleri için belirlediği 4 ismi açıkladı. 4 isim arasında HSYK asıl üyesi avukat Rasim Aytin,  Ankara  Barosu avukatı Muharrem Özkaya, İstanbul Barosu avukatı Hayriye Şirin Ünsel'in yanı sıra yine İstanbul Barosu avukatlarından aynı zamanda Emlak Konut GYO'dan bilinen Aysel Demirel de yer alıyor. 


İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim Dalı mezunu Aysel Demirel daha önceden Necati Ceylan Avukatlık Ofisi, İstanbul Barosu, İski, Halkbank ve Türk Telekom'la çalışmalar yaptı. Nisan 2014'ten beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde yer alan Demirel, artık HSYK'da görevine devam edecek. 


Alınan kararla Emlak Konut üyeliğinden HSYK üyeliğine geçen Aysel Demirel aynı zamanda Uluslararası Hukukçular Birliği (UHUB) Yürütme Kurulu Üyeliği, Hukukçular Derneği Üyeliği ve Hukukun Üstünlüğü Platformu Üyeliği'nde de yer alıyor. 


Aysel Demirel kimdir?


Aysel Demirel'in özgeçmişini görüntülemek için tıklayın


Cumhurbaşkanlığı açıklaması:


“Sayın Cumhurbaşkanımız, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Asıl Üyeliklerine; Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Asıl Üyesi Avukat Rasim Aytin’i yeniden, Ankara Barosu Avukatı Muharrem Özkaya’yı, İstanbul Barosu Avukatı Hayriye Şirin Ünsel’i, İstanbul Barosu Avukatı Aysel Demirel’i, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 159 uncu ve 6087 sayılı Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanununun 18 inci maddeleri gereğince seçmişlerdir” 



HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ'NE SEÇME KARARI


Cumhurbaşkanlığından:

Karar Sayısı : 2014/43


Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Asıl Üyeliğine, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 159 uncu ve 6087 sayılı Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanununun 18 inci maddeleri gereğince İstanbul Barosu Avukatı Aysel DEMİREL seçilmiştir.


25/10/2014

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI


Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön