20 / 04 / 2024

Aysel Demirel kimdir?

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..



Aysel Demirel kimdir?

Aysel Demirel, 1968 Bolu'da doğdu. 1995-1996 yılları arasında avukatlık stajını tamamladı. 1996-1997 Av. Necati CEYLAN Avukatlık Ofisinde çalışmıştır.


1997 yılından bu yana İstanbul Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık ve hukuki danışmanlık yapmaktadır. Türk Telekomünikasyon A.Ş. , İski Genel Müdürlüğü, Halkbankası A.Ş. ve muhtelif özel hukuk tüzel kişileri ile şahıs dosyalarının dava ve icra takip işlemleri takip edilmiş olup kurum ve şirket bazında çalışmaları bulunmaktadır.


2003-2008 yılları arasında Türk Telekom A.Ş ' de Hukuk İşleri Müdürlüğünde kısmı zamanlı avukat olarak hizmet verdi.


Orta derecede İngilizce bilmektedir.


Ekim 2014

Aysel Demirel , Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Aysel Demirel, 24 Ekim 2014 tarihi itibarı ile Şirketin Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. Aysel Demirel , Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) asıl üye olarak atandı.


Emlak Konut

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. 


İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri  olmuştur. Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde, özellikle  İstanbul  ’un çeşitli bölgelerinde bir çok önemli projeye imza atarak yeni yerleşim alanlarının şekillenmesinde önemli katkılarda bulunmuştur. 


2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir. 


Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı haberi için tıklayınız





Geri Dön