16 / 04 / 2024

Aysel Demirel kim

Aysel Demirel kim

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

Havvanur Yurtsever kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Havvanur Yurtsever kimdir? İşte Havvanur Yurtsever..

Emlak Konut GYO yönetim kurulunda değişiklik!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever'in adaylığı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurdu.

Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı!

2014 yılının Nisan ayından beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam eden Aysel Demirel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelerinden biri oldu.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de açılıyor!

Türkiye’nin 55 yıllık siyasi tarihine damgasını vuran 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’ in yaşamını anlatan, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de resmen açılıyor...

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Enver Demirel Etimesgut'ta yatırım hamlesi başlattı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutları 'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlarından Yapracık Mahallesi 'nde yatırım hamlesi başlattı.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Aysel Demirel kim Haberi

Aysel Demirel kim


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Aysel Demirel, 24 Ekim 2014 tarihi itibarı ile Şirketimiz Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiştir.


Aysel Demirel...