27 / 04 / 2024

Aysel Demirel emlak konut

Aysel Demirel emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aysel Demirel Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Cd Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cd Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Cengiz Demirel tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima 75 Emlak İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Demirel, Selçuk Sayın tarafından kuruldu.

Beg Tekstil İnşaat Emlak Otomotiv Restoran Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beg Tekstil İnşaat Emlak Otomotiv Restoran Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Remzi   Demirel tarafından kuruldu. 

Aysel Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysel Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Samır Al Marrawı tarafından kuruldu. 

Ecm Emlak İnşaat Reklamcılık İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Emlak İnşaat Reklamcılık İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Demirel tarafından kuruldu. 

Asitane Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asitane Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Meryem Aysel ve Pınar Altunalev ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Katil zanlısı Cemil Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya ceza!

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

TEVAK'ın acı günü! Aysel Şahin vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın Mütevelli Üyesi Aysel Şahin vefat etti. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (TEVAK) taziye ilanı yayınlattı.

YB Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YB Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Vahit Bahçeçi ve Mahmut Furkan Yüce ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Havvanur Yurtsever kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Havvanur Yurtsever kimdir? İşte Havvanur Yurtsever..

Emlak Konut GYO yönetim kurulunda değişiklik!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever'in adaylığı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurdu.

Aysel Demirel emlak konut Haberi

Aysel Demirel emlak konut


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Aysel Demirel, 24 Ekim 2014 tarihi itibarı ile Şirketimiz Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiştir.


Aysel Demirel...