24 / 04 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri!

Emlak Konut Ispartakule Evleri!

Firma: Emlak Konut GYO

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında 15 bin TL peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.



Emlak Konut Ispartakule Evleri alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, gazi ve engelli kategorisinde kura yöntemiyle satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler bulunuyor.


Ispartakule Konutları İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçiriliyor. Kura çekilişi 12 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede başvuruların önümüzde hafta itibariyle kabul edilmesi planlanıyor.


Esenyurt Ispartakule Konutları  Emlak Konut GYO  ve  TOKİ  güvencesiyle inşa ediliyor. Projede 1+1 dairelerde 15 bin TL peşinat, 2+1 dairelerde 20 bin TL peşinat, 3+1 dairelerde 30 bin TL peşinat ve 4+1 dairelerde 40 bin TL peşinat ödeniyor.


Emlak Konut Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlıyor.


Orta gelir grubu için herhangi bir şart aranmayan Ispartakule Emlak Konut kura çekilişi alt gelir grubu şartları şu şekilde;

- T.C. vatandaşı olmak,

- 18 yaşını doldurmuş olmak,

- Kişi yalnızca kendi adına başvuruda bulunabiliyor.

- İstanbul'da en az 2 yıl ikamet etmek,

- Emlak Konut GYO'dan daha önce konut satın almamış olmak. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön