25 / 04 / 2024

emlak konut Ispartakule evleri kura

emlak konut Ispartakule evleri kura

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 2.etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'e toplam 9 bin 793 başvuru geldi. Projelerin kurası bugün gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura 2015!

Ispartakule Evleri'nde yer alan 152 adet konut kurayla satışa çıkarılıyor. Başvuru süreci dün sona eren projede daire fiyatları 305 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura 2015 detayları...

Ispartakule Evleri kura başvuru şartları!

İstanbul Avcılar'da inşa edilen Ispartakule Evleri'nde 152 adet konut kurayla satılıyor. Projenin başvuru süreci devam ediyor. İşte Ispartakule Evleri kura başvuru şartları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Dairelerin 305 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura!

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında 152 tane daire satışa sunuluyor. Konut fiyatları 305 bin TL'den başlangıç gösteren projede başvurular devam ediyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Başvuru bedeli 3 bin TL olarak belirlenen projede minimum 30 bin TL peşin ödeme yapılıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları daire seçeneklerine göre değişiyor. Konutların kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede başvurular 28 Eylül 2015 tarihinde sona erecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura satışları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura satışları 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuru bedeli 3 bin TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 305 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015!

Toplam 1.849 konut ve 33 dükkan oluşan Ispartakule Evleri son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule kura çekimi ne zaman?

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılacağı Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede toplam 1.500 adet konut satışa sunulacak. Peki Emlak Konut Ispartakule kura çekimi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ispartakule Evleri fiyat listesi!

TOKİ Ispartakule Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje İstanbul Avcılar'da inşa edilecek.

Ispartakule Evleri: Bu çatının altında herkes ev sahibi oluyor!

Kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Konutları fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje "Ispartakule Evleri: Bu çatının altında herkes ev sahibi oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Emlak Konut Ispartakule başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule'de 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kurayla satışa sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak. 15 bin TL peşinat ve 240 ay vadeyle satılacak evlerde taksit ödemeleri teslimden sonra başlayacak

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

emlak konut Ispartakule evleri kura Haberi

emlak konut Ispartakule evleri kura

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 2.etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'nde kalan konutları kura yöntemiyle satacak. Başvuru süresinin önceki gün sona erdiği projelerdeki toplam 413 adet konut için 9 bin 793 adet başvuru geldi.


Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri'nde toplam 152 daire, Başakşehir Evleri 2. Etap'ta toplam 250 daire, Ayazma Emlak Konutları'nda ise toplam 11 daire satışa sunuldu.


Emlak Konut'un 3 projesinde başlayan kuralı satışın çekilişi yarın yapılacak. Kura çekilişi saat 14:00'te Ataşehir'deki Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilecek.



Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesinde bulunan 250 adet konut için 7.708 adet başvuru geldi. Projede 102  adet 2+1, 106 adet 3+1 ve 42 adet 4+1 bulunuyor. Başakşehir Evleri 2. Etap'ta daire fiyatları 2+1'lerde 437 bin TL ile 608 bin...