26 / 04 / 2024

Emlak Konut İstanbul'da 2 dev proje yapacak!

Emlak Konut İstanbul'da 2 dev proje yapacak!

Emlak Konut İstanbul'da 2 yeni proje yapacak. Projelerin biri Şişli Teşvikiye'deki Marmara Üniversitesi arazisinde, bir diğeri de Çekmeköy Taşdelen'deki Çekmeköy Kışlası arazisinde hayata geçirilecek. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2 dev ihaleye hazırlanıyor. Mart ayında 2 çok önemli arsayı satışa çıkaracak olan şirket ihaleler için geri sayıma başladı. 

Marmara Üniversitesi ve Çekmeköy Kışlası arazisi

Emlak Konut'un satışa çıkaracağı arsalar konum anlamında çok önemli bir yerde bulunuyor. İhale kapsamında  Marmara Ünniversitesi'nin Şişli Teşvikiye'deki arsası ve Çekmeköy Taşdelen'de yer alan Çekmeköy Kışlası'nın arsası satışa çıkacak. İhalelerin ikisi de Mart ayında yapılacak. Bu 2 dev ihaleye çok sayıda şirketin katılması ve yüksek tekliflerin verilmesi bekleniyor. 


1- Marmara Üniversitesi arazisi ihalesi 15 Mart'ta

Emlak Konut İstanbul da 2 dev proje yapacak!

Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart 2018 Perşembe saat 14:30'da yapılacak. İnşa edilecek yeni proje konutlar, dükkanlar ve park yer alacak. Arsanın toplam konut ve ticaret alanı 13 bin 723 metrekare, park alanı 6 bin 954 metrekare büyüklüğe sahip. Projedeki konut ve ticaret alanında yapılacak binaların kat yüksekliği 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı ise 5 kat olarak belirlendi. Detaylar için tıklayın


2- Çekmeköy Kışlası arazisi ihalesi 23 Mart'ta

Emlak Konut İstanbul da 2 dev proje yapacak!

Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 23 Mart 2018 Cuma günü saat 15:30'da yapılacak. İhaleye konu olan arsanın toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam yaklaşık emsale esas inşaat alanı ise 87 bin 509 metrekare büyüklüğünde. Yeni inşa edilecek projede dükkanlar, konutlar, eğitim tesisi, sosyal ve kültürel tesis ile park yer alacak. Konut ve ticari alanların kat yüksekliği en çok Zemin+5 olacak şekilde olacak. Kat yükseklikleri konutta en yüksek 3,5 metre, ticari kullanımlarda en yüksek 4,5 metre, asma katlı ticari birimler tasarlanması durumunda en yüksek 6,5 metreyi geçmeyecek. Detaylar için tıklayın


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön