18 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayaşehir projesi!

Emlak Konut Kayaşehir projesi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Emlak Konut Kayaşehir projesi kapsamında konutların satış süreci dün başladı.Kayabaşı Başakşehir Evleri fiyat listesi, ödeme planı ve teslim tarihi bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...



Makro İnşaat, Ak Yapı ve Emlak Konut'un ortak girişimi ile yükselen  Başakşehir Evleri  projesinde konutların satış süreci 2 Eylül 2013 tarihi itibari ile başladı.Toplamda 1000 konutun satışa çıktığı Emlak Konut Kayaşehir projesi 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor.


Kura çekilişi ile satışı yapılacak olan Başakşehir Evleri projesi lokasyon olarak İstanbul'un Başakşehir'in Kayabaşı bölgesinde konumlandırılıyor. Emlak Konut Kayaşehir projesi 'nin kura çekilişine katılmak için 2 bin 500 TL para ödemesi yapılıyor. Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları şöyle:


Başakşehir Evleri fiyat listesi:

Emlak Konut Kayaşehir projesinde yer alan konutlar 129 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kayabaşı Başakşehir ödeme planı bilgisine göre projede yer alan konutlar 120 aya kadar vadeli ödeme yapılabiliyor. Ödemeler teslimlerden sonra başlayacak. Emlak Konut Başakşehir Evleri teslim tarihine göre konutlar 30 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 579 15 15 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Başakşehir Evlerinin havadan çekilen videosunu izlemek için tıklayınız.

Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyat listesi için tıklayınız...


Emlak Konut Başakşehir Evleri ulaşım:

Telefon: (0216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön