28 / 03 / 2024

Emlak Konut Mart'ta 3 dev ihaleye hazırlanıyor!

Emlak Konut Mart'ta 3 dev ihaleye hazırlanıyor!

Murat Kurum'un genel müdür olduğu Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 3 dev ihaleye hazırlanıyor. Şirketin 2016 hedefi ise 1.5 milyar lira.



Murat Kurum'un genel müdür olduğu Emlak Konut GYO, 3 dev ihaleye hazırlanıyor. Şirketin 2016 hedefi ise 1.5 milyar lira. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni ihalelere hazırlanıyor. Şirket, 2016'da yaklaşık 1.5 milyarlık net kar ve 7.6 milyar liralık satış hedefliyor. Hedef için şimdiden kolları sıvayan Emlak Konut, 4 bölgedeki ihalelerle hayata geçirilecek projelerde yine binlerce kişiyi ev sahibi yapacak. İhalelerden ilki olan Bakırköy Yenimahalle'deki arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi dün gerçeldeştirildi. 

Projede en fazla 6 katlı binalar inşa edilecek. 


Mart'ta üç ihale 


Emlak Konut GYO'nun Mart ayı içerisinde gerçekleştireceği 3 ihale ise şöyle olacak: 


-Avcılar Ispartakule 5. Etap 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı îşi 8 Mart'ta, 

-Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi 22 Mart'ta, 

-Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işi inşaatı 29 Mart'ta yapılacak. 


MURAT KURUM NET KONUŞTU


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul'un doğusundan batısına birçok alanda gelecek adına ciddi potansiyel taşıyan arsaları olduğunu söyledi. Kurum, "Bunları doğru zamanda ve doğru planlamayla başarılı bir şekilde paylaşacağız. Gelecek günlerde Anadolu'da da Emlak Konut markası ve kalitesini yeni projelerle hayata geçiriyor olacağız" dedi. 


Posta


Geri Dön