18 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut GYO olarak dışa açılmanın her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektörü için de önemli olduğunu sçöyledi ve "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi.

Yurtdışında bilinirlik artıyor

Yeni Akit'te yer alan habere göre; Gedikli, bu doğrultuda yıl içerisinde Katar’da gerçekleşen Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını belirtti. Gedikli, "Bunun yanında Almanya ve Hollanda’da gerçekleşen etkinliklerle oralarda yaşayan vatandaşlarımızla buluştuk. 2019 yılında da Katar’da gerçekleşen Expo Turkey By Qatar, Almanya’nun Düsseldorf şehrinde gerçekleşen Evim Türkiye ve Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM fuarlarına da katıldık. Bu tarz etkinlikler ülkemizin ve firmalarımızın bilinilirliğini artırmak, tanıtımına katkı sağlamak ve yeni bağlantılar kurma anlamında büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Düzenlemeler yarar sağladı

Gedikli, kabinenin geçtiğimiz aylarda yaptığı düzenlemelere dikkat çekti. Gedikli, "Türk vatandaşlığı kazanmak için yapılması gereken doğrudan yatırımın 250 bin dolara çekilmesi gibi yenilikler sayesinde ülke genelinde yabancı ülke vatandaşlarına yapılan konut satışı rakamları da son döneme göre artış gösterdi. Önümüzdeki süreçte ilginin çok daha yüksek boyutlara taşınacağını beklemekteyiz" dedi. 


Emlak Konut'tan daha önce ev alanlar için kazandıran fırsatlar!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı oldu!
 


Geri Dön