23 / 04 / 2024

Emlak Konut'un 2 milyar TL ihraç tavanı limit alımı başvurusu onaylandı!

Emlak Konut'un 2 milyar TL ihraç tavanı limit alımı başvurusu onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu başvurusu onaylandı..



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç tavanı alımına ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin olarak alınan Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde, azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan Emlak Konut GYO başvurusu onaylandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin olarak alınan Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde, azami 2.000.000.000.-TL ( iki milyar Türk Lirası) nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz Kurul'un 11.04.2019/21-468 tarih ve sayılı kararı ile onaylanmıştır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön