25 / 04 / 2024

Halk GYO'dan 2 milyar TL'lik ihraç tavanı limit alımı!

Halk GYO'dan 2 milyar TL'lik ihraç tavanı limit alımı!

Halk GYO'nun 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç tavanı izni SPK onayı hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin olarak alınan Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde, azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru 14 Ocak 2021 tarih ve 3/38 sayılı kararı ile onaylandı.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin olarak alınan Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde, azami 2.000.000.000.-TL (iki milyar Türk Lirası) nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz, Kurul'un 14.01.2021 tarih ve 3/38 sayılı kararı ile onaylanmıştır.

İhraç belgesi için tıklayın

Başvuru formu için tıklayın


Geri Dön