27 / 04 / 2024

Halk GYO'dan 2 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

Halk GYO'dan 2 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

Halk GYO'nun 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı ve onaylı ihraç belgesi yayınlandı. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin olarak alınan Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde, azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı ve onaylı ihraç belgesi yayınlandı. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarının halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihracına ilişkin olarak alınan Yönetim Kurulu Kararı çerçevesinde, azami 2.000.000.000.-TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurumuz Kurul'un 14.01.2021 / 3-38 tarih ve sayılı kararı ile onaylanmış olup, onaylı ihraç belgesi ektedir.

Dosya için tıklayın


Geri Dön