26 / 04 / 2024

Emlak Konut'un arsasını Dağ Mühendislik aldı!

Emlak Konut'un arsasını Dağ Mühendislik aldı!

1992 yılında Konya'da faaliyete başlayan ve 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerine 7 binden fazla konutun yanı sıra alışveriş ve merkezleri ile yurt yapan Dağ Mühendislik, İstanbul'da yarım milyar liralık ihaleyi kazandı.



Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık ihalesinde ipi göğüsledi. 1992 yılında Konya'da faaliyete başlayan ve 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerine 7 binden fazla konutun yanı sıra alışveriş ve merkezleri ile yurt yapan Dağ Mühendislik, İstanbul'da yarım milyar liralık ihaleyi kazandı. 


Emlak Konut GYO'nun Kartal Yakacık arsa ihalesinde ikinci oturum tamamlandı. Merakla beklenen arsa ihalesinin kazananı belli oldu. Dağ Mühendislik, Emlak Konut işbirliği ile İstanbul'a deniz kıyısında lüks konutlar inşa edecek. İstanbul'un yeni gözde yaşam dünyası olan Kartal Yakacık bölgesi. Dağ Mühendislik ile şekillenecek. Toplamda 80 bin metrekare inşaat alanının 59 bin 263 metrekaresinde 750 lüks konutun yükseleceği Kartal Yakacık. Dağ Mühendislik ile gözde yaşam alanlarına dönüşecek. Sürpriz projeleri bünyesinde barındıracak olan bölge, denize nazır kimliği ile de pek çok İstanbullunun tercih edeceği yerlerin başında gelecek. İhaleye Dağ Mühendislik Yönetim Kumlu Başkanı Osman Dağ, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dağ, Doğan Dağ ve Ergin Dağ katıldı. Yöneticiler, bu önemli başarı ile Türkiye'nin kazandığını ifade etti. Toplam 420 milyon liralık teklifin verildiği yeni projenin ilk kazması önümüzdeki günlerde vurulacak. Kısa zamanda yaptığı işlerle sektörde öncü bir kimlik kazanan Dağ Mühendislik, proje aşamasından başlayarak, geliştirme, mimari, yapım-üretim dahil anahtar teslimi, yüksek kalitede iş yapan bir inşaat firması olarak faaliyet gösteriyor. Dağ Mühendislik, Konya'da Yazır bölgesinde gerçekleştirdiği Bahçeşehir projeleriyle adından söz ettirmişti. 



Merhaba 



Geri Dön