24 / 04 / 2024

dağ mühendislik emlak konut arsasını aldı

dağ mühendislik emlak konut arsasını aldı

1992 yılında Konya'da faaliyete başlayan ve 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerine 7 binden fazla konutun yanı sıra alışveriş ve merkezleri ile yurt yapan Dağ Mühendislik, İstanbul'da yarım milyar liralık ihaleyi kazandı.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Kumludereli Mühendislik Ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kumludereli Mühendislik Ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kumludereli Mühendislik Ve İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Vk Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vk Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Kaplan tarafından kuruldu.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

dağ mühendislik emlak konut arsasını aldı Haberi

dağ mühendislik emlak konut arsasını aldı

Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık ihalesinde ipi göğüsledi. 1992 yılında Konya'da faaliyete başlayan ve 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerine 7 binden fazla konutun yanı sıra alışveriş ve merkezleri ile yurt yapan Dağ Mühendislik, İstanbul'da yarım milyar liralık ihaleyi kazandı. 


Emlak Konut GYO'nun Kartal Yakacık arsa ihalesinde ikinci oturum tamamlandı. Merakla beklenen arsa ihalesinin kazananı belli oldu. Dağ Mühendislik, Emlak Konut işbirliği ile İstanbul'a deniz kıyısında lüks konutlar inşa edecek. İstanbul'un yeni gözde yaşam dünyası olan Kartal Yakacık bölgesi. Dağ Mühendislik ile şekillenecek. Toplamda 80 bin metrekare inşaat alanının 59 bin 263 metrekaresinde 750 lüks konutun yükseleceği Kartal Yakacık. Dağ Mühendislik ile gözde yaşam alanlarına dönüşecek. Sürpriz projeleri bünyesinde barındıracak olan bölge, denize nazır kimliği ile de pek çok İstanbullunun...