25 / 04 / 2024

Emlak Konut'un gözde projesi Park Mavera 2'de talep zamanı!

Emlak Konut'un gözde projesi Park Mavera 2'de talep zamanı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplanıyor.



Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.


"Park Mavera 2" projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan 556 konut yer alıyor. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek ikinci etap 12 ila 23 kat arasında değişen 7 bloktan oluşuyor. 


Projede çift sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 372 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip botanik parka komşu olan Park Mavera 2 için kayıtlar "www.parkmavera.com" web sitesi üzerinden yapılabiliyor.


Birinci etabı Kasım 2014'te lansmana dahi çıkmadan satılan Park Mavera projesi, Emlak Konut'un en çok kazandıran 2. projesi olarak gösteriliyor. 


AA




Geri Dön