24 / 04 / 2024

Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi 2018!

Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi 2018!

Emlak vergisi borcu olan vatandaşlar, vergi affından yararlanarak bir dilekçe ile yapılandırmadan yararlanabiliyor. İşte emlak vergisi yapılandırma dilekçesi 2018..



Türkiye sınırı içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak vergisinde borcu olan vatandaşlar, vergi affından yararlanabiliyor.

Emlak vergisi borcu yaılandırma için ilgili kuruma müracaat edilebiliyor. Vergi affı kapsamonda 31 Mart tarihinden önce olan emlak vergisi borcu yapılandırılabiliyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma için ilçe belediyelerine başvurulabildiği gibi, e-devlet kapısından da başvuru sağlanabiliyor. Emlak vergisi yapılandırma başvuruları 31 Temmuz'da sona eriyor.

Yapılandırılan emlak vergisi borcu peşin ya da taksitli bir şekilde ödenebiliyor. Taksitli ödemeler 6, 9, 12 ve 18 aylık vade halinde yapılabiliyor. Ödemeler 2 ayda bir yapılacak. olup, yapılandırmada ilk taksiti 1 Ekim'e kadar ödenecek.

Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi 2018

Emlak vergisi yapılandırma başvuru dilekçesinde vergi affından yararlanılarak yapılandırma yapılmak istendiği yazılabiliyor. Dilekçede vergi borcu bulunan taşınmaz mallara ilişkin bilgi de verilmesi gerekiyor.

 

5 soruda emlak vergisi borcu yapılandırma 2018!

 

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön