24 / 04 / 2024

Emporia Şerifali adres bilgileri!

Emporia Şerifali adres bilgileri!

Firma: AKS Yapı

Proje: Emporia

Emporia Şerifali adres bilgileri Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye / İstanbul olarak belirlendi. Emporia Şerifali Konutları' nda teslimlerin proje satışa çıktıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor



Emporia Şerifali adres bilgileri hakkında bilgi vermenden önce projenin detaylarından bahsedelim. Ümraniye  Emporia  Şerifali  AKS Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor.


Emporia Şerifali projesinde teslimlerin proje satışa çıktıktan 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Emporia Şerifali Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Ataşehir Emporia Şerifali kentsel dönüşüm projesi kapsamında Vural Sitesi arazisi üzerinde inşa ediliyor. Emporia İstanbul Anadolu yakasında Şerifali'de yer alıyor.


AKS Yapı Emporia Şerifali fiyatları!


Emporia Evleri satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin liradan başlıyor. Projede fiyatların lansman sonrası 500 lira artarak 4 bin 500 lira yapılması planlanıyor.


Bir ay sonra lansmanı planlanan Emporia Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Şerifali Emporia Rezidans toplam 500 adet konuttan meydana geliyor.


Emporia Şerifali adres bilgileri!

Emporia Şerifali adres bilgileri: Tatlısu Mahallesi, 34398 Ümraniye/İstanbul


Emporia iletişim bilgileri!

Telefon: 0 216 313 45 82

Web Adresi: http://www.aks-yapi.com/


projeye sor



Geri Dön