29 / 03 / 2024

Emrah: 99 tane evim yok!

Emrah: 99 tane evim yok!

Emrah 99 evi olduğuna dair söylemlerin asparagas olduğunu söyledi...



18 yıl önce bir konser sonrası ilişki yaşadığı hayranından oğlu oldu. 9 yıl kabul etmediği Tayfun şimdi onun her şeyi. Emrah, 'Geçmişe bakmıyoruz, artık gelecekle ilgileniyoruz' diyor

18 yıl önce konser vermek için gittiği Bursa'da hayranlarından Ebru Çolak ile yaşadığı kısa süreli ilişki, Emrah'ın hayatının akışını tamamen değiştirmişti.  Emrah'ın bu ilişkiden Tayfun adlı bir oğlu olmuştu. Bir çocuğu olduğunu 9 yıl boyunca kabullenemeyen, ilişkileri dava ve DNA testleri arasında başlayan baba-oğulun arasından artık su sızmıyor.

- Baba olmak nasıl bir duygu?
Çok değişik. Hayat öyle enteresan ki, insan, yaşamında nelerle karşılaşacağını bilemiyor. Artık geçmişe bakmıyoruz ve birlikte geçireceğimiz gelecekle ilgileniyoruz. Tayfun benim evladım. Artık en önemli şey geleceği ve eğitimi. Ona hep güzel nasihatler, geleceğiyle, okuluyla ilgili fikirler veriyorum. Hangi mesleği seçeceğine kendisi karar verecek. 'Babam ünlü' diyerek okumaktan soğumasına izin vermem.                                                          

- Tayfun'la aranız nasıl?
Tam anlamıyla süper. Çok yakışıklı oldu.  Çok sık görüşemiyoruz, telefonda konuşuyoruz. En son bu yaz Bodrum'a gittik ve iyi vakit geçirdik. 'Hicran Yarası'nı seyretmiş, çok beğendiğini söyledi. Onun fikirleri çok önemli.  n Kaçıncı sınıfta?
Lise 3'e geçti, 18 yaşında delikanlı oldu. Onunla arkadaş gibiyiz. Maça gitmek istiyoruz ama o Galatasaraylı, ben Fenerliyim. Kimin maçına gideceğimizi bilemiyorum!

Baba-oğul Bodrum tatili
EMRAH ve oğlu Tayfun, olaylı kavuşmalarından sonra ilk kez 2001 yılında görüntülenmişti. Ünlü popçu, şimdi 18 yaşında olan oğluyla geçen yaz Bodrum'da birlikte tatil yaparken fotoğraflarının çekildiğini görünce gazetecilere el sallamıştı.

99 TANE EVİM YOK!
- Sık sık 'cimri' olduğuna dair haberler çıkıyor...
Yorum yapmaya bile değmez. Bir insanın akıllı olup birikim yapması takdire değerdir. Geleceğimi düşünerek hareket ediyorum. Ünlü biri olarak, her gün araba değiştirmiyorsam, bu akıllı olduğum anlamına gelir.

- 99 tane evin varmış?
Bunlar asparagas... Böyle bir şey söz konusu değil. Ayrıca da insanların ekonomileri kimseyi ilgilendirmez. Gayrimenkul yatırımının çok önemli olduğuna inanmıyorum.

ESTETİK YAPTIRABİLİRİM
- Sanat dışında da yaptığın işler var mı?
Ticaretle çok uğraşıyorum diyemem. Polat Tower'da Sportem isimli bir spor kulübüm var. Bu benim hayalini kurduğum bir işti. Çünkü sporu çok seviyorum. Çok güzel bir ekibim var ve onları işleri konusunda özgür bırakıyorum. Patron olarak annemle birlikte spor yapmak bana daha çok keyif veriyor.

- Formunu korumak için başka neler yapıyorsun?
Bakımına özen gösteren bir erkeğim. Yağlı yememeye özen gösteriyorum. Cilt bakımı, manikür, pedikür de yaptırıyorum. Estetiğe de karşı değilim. Şimdilik öyle bir ihtiyacım yok ama ileride estetik yaptırabilirim. Yakışıklılığımı korumak benim için önemli.

'Küçük Emrah'ın  kitabını yazacağım
- Evlilik ne zaman?
Müsait olduğum zaman bakacağım. Ama çok da hevesli olduğumu söyleyemem.                        n Kadınlar seni hep yanılttı mı?
Hep diyemem ama çoğunda yanıldım. Evliliğe giden ilişkilerim de oldu ama sonuçlanmadı. İnsanların benim şöhretim için bana yaklaşıp yaklaşmadığından emin olamıyorum. Şöhret olan birinin insanlara güvenmesi zor...

- Yalnızlıktan sıkılmadın mı?
Birine bağlı değilken sahip olduğum özgürlük, alışkanlığım oldu. İstediğim zaman sinemaya giderim, gece dışarı çıkarım, canım yurtdışına çıkmak isterse alırım sırt çantamı giderim. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Ama hayatımda birinin olmasını da isterim. Onun tadı da çok başka...

- Bir kitap projen var mı?
'Küçük Emrah'ı yazmayı çok istiyorum. İsmi de bu olmalı. Ya ben anlatacağım biri yazacak ya da kendim kaleme alacağım. İç dünyamı, o çocuğun hayallerini, yarınlarını yansıtmam ve bir kitap haline getirmem lazım.
Barış KOCAOĞLU/Akşam


Geri Dön