20 / 04 / 2024

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.



İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitrdiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti. Apartman sakinlerinden biri 'Etrafımızdaki binalar ayakta dururken, bizim bina neden yerle bir oldu?' diye Uzun'a soru sordu.

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; suçu fenni mesule ve taşerona atan Uzun, "Binayı biz değil kooperatif fenni mesulün kontrolünde taşerona yaptırdı. Fay hattına denk geldi sanırım. Ben depremde 3 torunumu ve gelinimi kaybettim. Allah'tan gelen afet. Başınız sağ olsun" demesiyle şaşırttı.

Diğer taraftan depremde yaralanan Hayati Uzun'un oğlu Bora Uzun taburcu edildi. Taburcu edildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade veren Bora Uzun, kendini şu sözlerle savundu: "Biz Emrah Apartmanı'nı kaba inşaatı tamamlanmış şekilde teslim aldık." Zanlı Uzun, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 32 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Emrah Apartmanı'ndan geriye hüzünlü hikayeler kaldı. Apartman sakinlerinin bulunduğu 'Emrah Apartmanı' isimli watsapp grubunda vatandaşlardan biri Hayati Uzun'a 'Hayati Uzun. Etrafımızdaki binalar ayakta dururken, bizim bina neden yerle bir oldu? Bilginiz var mı' diye sordu.

Depremde 2.5 yaşındaki oğlu Barlas ile annesi Fatma Ateş'i (49) kaybeden Yağmur Gürman da bu mesajın üzerine, "Hepimiz bunun cevabını bekliyoruz. Ölen 2 yaşındaki küçücük yavrum ve annemin hesabını bu dünyada bana ölür dünyada Allah'a vereceksiniz" diye konuştu. 


Geri Dön