25 / 04 / 2024

Emre Arolat Architects Cityscape Dubai’den 3 ödülle döndü!

 Emre Arolat Architects Cityscape Dubai’den 3 ödülle döndü!

2012 Cityscape Dubai Ödülleri’nde 5 projesiyle finale kalan Emre Arolat Architects, 3 farklı kategoride büyük ödül aldı




EAA-Emre Arolat Architects, Bodrum’daki Varyap Yalıkavak Evleri ile “Residential Project Award – Future” kategorisinde, Istanbul Antrepo 5 Çağdaş Sanatlar Müzesi ile “Community & Culture Project Award – Future” kategorisinde ve Le Meridien Etiler ile “Leisure & Tourism Project Award – Built” 2012 Cityscape Dubai Ödülleri’nde büyük ödüle layık görüldü. Yarışmada 5 projesiyle finale kalan EAA, 3 farklı kategoride büyük ödül aldı.


 


Yarışmada “Residential Project Award – Future” kategorisinde EAA-Emre Arolat Architects’e büyük ödül kazandıran Varyap Yalıkavak Evleri, Varyap firmasının yeni yatırımı olan ve Yalıkavak bölgesine yepyeni soluk getirecek bir proje. “Community & Culture Project Award – Future” kategorisinde büyük ödüle layık görülen Istanbul Antrepo 5 Çağdaş Sanatlar Müzesi Karaköy’deki mevcut antrepo yapısını, geç Osmanlı’dan günümüze, modern Türk resminin önemli eserlerini içinde barındıracak bir müze haline getiriyor. Bu senenin ilk aylarında faaliyete giren ve Makyol firmasının yatırımı olan Le Meridien Etiler ise “Leisure & Tourism Project Award – Built” kategorisinde EAA - Emre Arolat Architects’e büyük ödül kazandırdı.


 


Bu yıl on birinci kez düzenlenen Cityscape Dubai Ödülleri, dünyanın en önemli gayrimenkul yatırım ve geliştirme etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ve her yıl 120’den fazla ülkeden gayrimenkul uzmanı, mimar, tasarımcı ve plancıları uluslararası bir iletişim ortamında bir araya getiren Cityscape Dubai kapsamında organize ediliyor.


 


EAA-Emre Arolat Architects, Cityscape Dubai Awards 2011'de Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi ile “En iyi Kültür Yapısı”, Cityscape Dubai Awards 2010'da “Minicity Maket Parkı” ve “Maksimum Evler” Projeleriyle "En İyi Rekreasyon Yapısı" ve "En İyi Konut Yapısı", 2008’de ise Zorlu Center projesiyle “Master Plan” kategorisinde “Cityscape Dubai Special Award” ödüllerine layık görülmüştü.


Geri Dön