26 / 04 / 2024

Emtia piyasasında savaş dalgası sürüyor: Paladyum bugün ne kadar oldu?

Emtia piyasasında savaş dalgası sürüyor: Paladyum bugün ne kadar oldu?

Değerli madenler içerisinde yer alan paladyum yeni haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta FED faiz kararı ile Altın, gümüş yükselişe geçerken paladyum da değer kazanan madenler arasında yer alıyor. Peki paladyum bugün ne kadar?



TARİHİ ZİRVEYİ GÖRDÜ

Tarihsel olarak, paladyumun fiyatı önceki dönemlere göre 2001 yılından 2016 yılına kadar dalgalı bir seyir içerisindeydi.  Paladyumun onsu Ardından Ekim 2017'de ilk kez 1.000 doları aştı ve 2019 Şubat ayında 1.500 dolar seviyesini geçti. 7 Mart 2022'de paladyumun onsu 3,357,00 dolar seviyesi ile rekor kırdı.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

FED paladyumu da etkiledi! Paladyumun gramı 80,77 dolar oldu!

Paladyum fiyatı bugün ne kadar?

Paladyum sert düştü! Paladyumun gramı bugün ne kadar?

Değerli maden paladyumda sert düşüş!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön