20 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu 9 Mayıs 2022? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu 9 Mayıs 2022? İşte güncel gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları kaybederken gümüş fiyatları ne oldu? İşte 9 Mayıs 2022 güncel gümüş fiyatları...



Milyonların merakla beklediği Fed'in faiz kararı geçtiğimiz hafta açıklandı. FED politika faizini 50 baz puan artırarak, faiz aralığını yüzde 0,25-0,50 düzeyinden yüzde 0,75-1,00 seviyesine çekti. Fed 2018 yılından bu zamana kadar ikinci kez faiz artırdı. Fed'in faiz kararından sonra gümüş fiyatları düşmeye başladı. 

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde düşüşe geçerken, gümüş de güne düşüşle başladı.

Peki gümüş kaç lira oldu? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 güncel gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön