26 / 04 / 2024

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.



Altın fiyatları 14 Mayıs seçiçmi öncesinde rekor seviyelere yükselmişti. Gram altın Kapalıçarşı'da 1.500 TL'ye işlem görürken, diğer altın çeşitleri de fırlamıştı. Altın fiyatları seçimlerin ikinci tura kalmasından dolayı oluşan belirsiz ekonomi ortamıda gerilemeye devam ediyor. Altınını gram fiyatı 1.300'lü seviyelere kadar geriledi. Ons altın 1963 dolardan işlem görüyor.

Altın fiyatlarının gerilemesinin rdındanki başka bir neden ise dolar kurunun değer kazanmış olmadı. Dün dolar kuru 20 TL seviyesini geçerek rekor kırdı. Doların güç kazanması emtia fiyatları üzerinde baskıya neden oldu. Ve başta altın fiyatları olmak üzere gümüş de geriledi. 

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 altın fiyatları.


Geri Dön