28 / 03 / 2024

En çok ev hanımları ve işçiler ev sahibi oluyor!

En çok ev hanımları ve işçiler ev sahibi oluyor!

Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, ‘Elbirliği’ sistemi ile alt ve orta gelir grubu konut sahibi yapmaya devam ediyor. Emin Üstün “İşçilerimiz aylık bin 100 lira ödeme ile konut alıyor” dedi.



Kendi geliştirdiği ‘Elbirliği Sistemi’  ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, işçiden memura, öğretmenden ev hanımına binlerce kişinin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırdıklarını söyleyen Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün “Tabanın sorununu çözüyoruz. Her geçen gün teslimat sayısını artırarak, vatandaşları Türkiye’nin her yerinden faizsiz ev sahibi yapıyoruz” dedi. Üstün kayıtlı müşterilerilerinin profiline baktıklarında  yadırganamaz bazı sonuçların ortaya çıktığını belirtirken “Polisten ev hanımına, işçiden memura, öğretmenden esnafa değişik meslek gruplarının ev ve araba almak için sistemimizde kayıtlı olduğunu görüyoruz. Buda bizlere duyulan güvenin bir parçası. 25 yılda 100 bin aileyi hayallerine kavuşturmuşuz ve hayallerine kavuşma için de sisteme kayıtlı binlerce vatandaşımız var” dedi. 20 bin işcinini sistemlerinde kayıtlı olduğunu ve bir çoğunun da evini aldığını belirten Üstün “İşçilerin taksitleri ise bin 100 TL” dedi. 


11 BİN EV HANIMI VAR

Ev hanımlarının da mutfaklarından yaptıklarını tasarrufla sistemlerine kayıt olduğunu belirten Emin Üstün “Yaklaşık 11 bin ev hanımımız ev sahibi olabilmek için bin 250 lira civarında taksit ödüyor ve ev sahibi oluyor. Bu rakama baktığımızda tabandaki vatandaşımızın, ev hanımlarının küçük birikimlerle ev sahibi olduğunu görüyoruz. Sistemimizde kayıtlı diğer meslek gruplarına bakacak olursak; Öğretmen, memur, polis, esnaf ve emekli vatandaşlarımızın da yoğun ilgisini görüyoruz” dedi.

 

Emekliler bin 300 ödüyor

Diğer meslek gruplerının taksit ödeme aralığı; Öğretmenler bin 750 TL, polisler  bin 750 TL, esnaf bin 800TL, emekliler bin 300, sağlık kurumu çalışanları, bin 700 TL aralığında taksit ödeyerek ev sahibi olmaktalar.


Star / BİROL KELEŞ




Geri Dön