19 / 05 / 2024

En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...

En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...

AnTuTu, mart ayında en yüksek performans gösteren 10 Android telefonunu açıkladı. Ancak, geçtiğimiz ay hangi telefonların performans açısından öne çıktığı hakkında bir bilgi verilmedi.



Mobil telefon sektörü, her geçen gün yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle hareketli bir yapıya sahip. Bu durum, tüketiciler arasında hangi modelin seçileceği konusunda büyük bir kararsızlığa neden oluyor. AnTuTu gibi platformlar sayesinde ise telefonların performansı hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Son global liste yayınlandı ve en hızlı Android telefonlar hangileri diye merak ediyorsanız, size bu bilgiyi verebilirim.

En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...AnTuTu en hızlı Android telefonlar listesini paylaştı!

ShiftDeleteNet'te yer alan habere göre; AnTuTu'nun mart ayı raporuna göre, en hızlı Android telefonlar listesinde Qualcomm yine adını en üst sıralara yazdırmayı başardı. Liste üzerindeki 10 telefonun tamamı Qualcomm çipsetlerini kullanırken, rakibi MediaTek'ten oldukça büyük bir farkla öne geçti. Şampiyon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olan Red Magic 8 Pro+ oldu ve toplamda 1 milyon 308 bin 126 puan aldı. İkinci sırayı 1 milyon 298 bin 560 puanlı Vivo X90 Pro+ aldı.

Listede üçüncü sırada ise 1 milyon 279 bin 978 puanla Xiaomi 13 Pro yer alırken, dördüncü sırada Xiaomi 13 modeli 1 milyon 276 bin 720 puan ile yer aldı. Listenin beşinci sırasında ise 1 milyon 241 bin 476 puan alan Galaxy S23+ bulunuyor.


Geri Dön