19 / 04 / 2024

En ucuz elektrikli araba kaç TL? Elektrikli arabalar ne kadar?

En ucuz elektrikli araba kaç TL? Elektrikli arabalar ne kadar?

Elektrikli arabalar, artan akaryakıt fiyatlarından sonra gündeme gelmeye başladı. Akaryakıta yapılan zamlar vatandaşları elektrikli arabalara yönlendiriyor. Peki en ucuz elektrikli araba kaç TL? İşte detaylar!



EN UCUZ ELEKTRİKLİ ARABA KAÇ TL?

  • İlk olarak Renault Twizy’e bir göz atalım.  Bu araç, Türkiye'de sıfır olarak satın alabileceğiniz, fiyat olarak en uygun otomobil. Aralık ayının başında 400 bin TL'ye kadar çıkan aracın şu sıralarda liste fiyatı 337 bin liradır.

 

  • Türkiye'de satın alabileceğiniz en ucuz diğer bir elektrikli arabalardan bir tanesi de Renault Zoe markalı araçtır.  400 kilometre civarında menzile (WLTP) sahip olan aracın sıfırı 647 bin TL fiyata sahiptir. Aracın ikinci el piyasasına baktığımızda 450 bin TL gibi fiyatlara Renault Zoe alabilirsiniz.

 

  • MercedesBenz aracılığıyla Türkiye'ye getirilen Smart'ın Fortwo modeli, 160 kilometre civarı menzil sunuyor. 3 kapılı bir araç olarak karşımıza çıkan aracın sıfır model fiyatları kaldırılmış olsa da bu aracın ikinci eline ulaşmak isterseniz, 650 bin TL gibi bir meblayı gözden çıkarmanız gerekmektedir.

100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadar? Prefabrik ev yapmak maliyetli mi?

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete ne zaman zam geliyor?

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı? TOKİ başvuruları ne zaman?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön