26 / 04 / 2024

Skoda Fabia'nın fiyatları güncellendi! Piyasadaki en ucuz Skoda Fabia kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia'nın fiyatları güncellendi! Piyasadaki en ucuz Skoda Fabia kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda'nın en beğenilen otomobillerinden biri olan Skoda Fabia'nın Haziran ayı fiyatları belli oldu! Sakın kaçırmayın! Peki, piyasadaki en ucuz Skoda Fabia kaç TL?İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...



Skoda Fabia, tasarımı ve mühendisliği ile bir çok kişinin dikkat çekiyor. Skoda Fabia, çekici dış görünüşü ve üstün mühendislik dokunuşlarıyla sürücülerin ilgisini çekiyor.

1.0 litrelik tSI motoru ile beğeni toplayan Skoda Fabia, Bi-LED ön far grubuna sahip olan otomobil aktif güvenliğin bir parçası olarak yüksek performanslı aydınlatma teknolojisiyle ilgi odağı oluyor. Ön Sis Farları da görüş mesafesinin kısa olduğu durumlarda alternatif çözüm oluyor.

Skoda Fabia nın fiyatları güncellendi! Piyasadaki en ucuz Skoda Fabia kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia, 6.5 inç büyüklüğünde Swing Multimedya'ya sahip. Geri dönüş kamerası bulunan Skoda Fabia, geriye doğru park yapılacağı durumlarda geri vites seçilir seçilmez devreye girer ve multimedya ekranına görüntüyü aktarır.  Çoklu Çarpışma Freni özelliğine sahip Skoda Fabia, bir kaza esnasında otomobilin yüksek hızda hareketi sürdürmemesi ve ikincil kazaları önlemek için otomobilin hızını 10 kilometre-saat sürate düşürür.

Peki, Skoda Fabia fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön