28 / 03 / 2024

yeni skoda fabia fiyat listesi

yeni skoda fabia fiyat listesi

Skoda Fabia, tasarımı ve mühendisliği ile pek çok kişinin ilgi odağı olmayı başarıyor.  Skoda Fabia, çekici dış görünüşü ve üstün mühendislik dokunuşlarıyla sürücülerin beğenisini topluyor. Peki, Skoda Fabia fiyatları ne kadar? 100 KM'de ne kadar yakıt harcar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia'nın fiyatları güncellendi! Piyasadaki en ucuz Skoda Fabia kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda'nın en beğenilen otomobillerinden biri olan Skoda Fabia'nın Haziran ayı fiyatları belli oldu! Sakın kaçırmayın! Peki, piyasadaki en ucuz Skoda Fabia kaç TL?İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Skoda Fabia! İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Skoda'nın en yeni ve en beğenilen otomobilleri arasında yer alan Skoda Fabia'nın fiyatları güncellendi! Skoda Fabia'nın mayıs ayı fiyatları belli oldu! Peki, Skoda Fabia fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Skoda Fabia! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Skoda'nın en yeni ve en beğenilen otomobillerinden biri olan Skoda Fabia'nın fiyatları merak konusu oldu! Peki, Skoda Fabia fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Skoda Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları!

Otomotiv devi Skoda yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. İşte son dakika Fabia, Kodiaq, Scala, Karoq ve Octavia fiyatları...

Skoda’dan büyük ses getirecek Scala sürprizi! Scala’nın fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Kasım ayı kapsamında fiyat listelerini tek tek güncelleyen Skoda, Fabia’nın ardından Scala’nın da fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın paylaştığı yeni fiyat listesine bakıldığında Scala’ya ekim ayının ardından kasım ayında da zam yapılmadığı görüldü.

Skoda'dan yeni nesil otomobil! Skoda Superb’in 4. nesli görücüye çıktı

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modeli Superb’in yeni 4. neslinin tanıtımını gerçekleştirdi. Skoda Superb'in dördüncü nesli görücüye çıktı. Yeni görünümün dışında daha fazla alan, konfor ve en son teknolojiyi ile karşımıza çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Skoda Fabia’ya tam 25 bin TL kasım zammı geldi! En ucuz Fabia’nın fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Skoda, kasım ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini tek tek güncelleyerek paylaşmaya başladı. İlk olarak, Fabia’nın güncel fiyat listesini paylaşan Skoda, bu modele tam 25 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Skoda Kodiaq’ın merakla beklenen yeni fiyatı belli oldu! İşte en ucuz Kodiaq fiyatları...

Skoda, Türkiye’de en çok tercih edilen ve sevilen modellerinden Kodiaq’ın fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Skoda’nın Kodiaq modeline bu ay zam yapmadığı görüldü.

Skoda, Kamiq modelinin yeni fiyatını açıkladı! En ucuz Kamiq ne kadar oldu?

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini revize ederek yayımlamaya başladı. Son olarak, Kamiq modelinin fiyat listesini yayımlayan Skoda, bu modele bu ay zam yapmadı.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

Ekim ayı girer girmez Skoda’dan müjde geldi! Fabia modeline ekim ayında zam yok!

Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini bir bir yayımlamaya başladı. Yayımlanan fiyat listelerine bakıldığında Skoda’ya ekim ayında zam gelmediği görüldü.

Skoda, Kamiq’e tam 50 bin TL zam yaptı! Kamiq’in yeni fiyatını görenler resmen şaştı kaldı!

Ağustos ayında Kamiq modeline zam yapan Skoda’dan eylül ayında da zam haberi geldi. Skoda, Kamiq’e bu ay tamı tamına 50 bin TL zam yaptı.

Skoda Superb’ye 70 bin TL Eylül 2023 zammı geldi! Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, özellikle Türkiye’de çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Superb’ye eylül ayı kapsamında tamı tamına 70 bin TL zam yaptı. Superb’nin yeni fiyat listesi Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken Superb’ye yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

yeni skoda fabia fiyat listesi Haberi

yeni skoda fabia fiyat listesi

Skoda Fabia, tasarımı ve mühendisliği ile pekçok kişinin ilgi odağı olmayı başarıyor.  Skoda Fabia, çekici dış görünüşü ve üstün mühendislik dokunuşlarıyla sürücülerin beğenisini topluyor.

1.0 litrelik tSI motoru ile kullanıcıların beğenisine sunulan Skoda Fabia, Bi-LED ön far grubuna sahip olan otomobil aktif güvenliğin bir parçası olarak yüksek performanslı aydınlatma teknolojisiyle dikkat çekiyor. Ön Sis Farları da görüş mesafesinin kısa olduğu durumlarda alternatif çözüm olarak öne çıkıyor.

Skoda Fabia'da 6.5 inç büyüklüğünde Swing Multimedya bulunuyor. Geri dönüş kamerasını bünyesinde bulunduran Skoda Fabia, geriye doğru park yapılacağı zaman geri vites seçilir seçilmez devreye giriyor ve multimedya ekranına görüntüyü aktarıyor. Çoklu Çarpışma Freni özelliği bulunan Fabia, bir kaza esnasında otomobilin yüksek hızda hareketi sürdürmemesi ve ikincil kazaları önlemek için otomobilin hızını 10...