19 / 04 / 2024

Skoda Fabia ayaklarınızı yerden kesecek! Skoda Fabia fiyatları ne kadar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia ayaklarınızı yerden kesecek! Skoda Fabia fiyatları ne kadar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Skoda Fabia, tasarımı ve mühendisliği ile pek çok kişinin ilgi odağı olmayı başarıyor.  Skoda Fabia, çekici dış görünüşü ve üstün mühendislik dokunuşlarıyla sürücülerin beğenisini topluyor. Peki, Skoda Fabia fiyatları ne kadar? 100 KM'de ne kadar yakıt harcar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Skoda Fabia, tasarımı ve mühendisliği ile pekçok kişinin ilgi odağı olmayı başarıyor.  Skoda Fabia, çekici dış görünüşü ve üstün mühendislik dokunuşlarıyla sürücülerin beğenisini topluyor.

1.0 litrelik tSI motoru ile kullanıcıların beğenisine sunulan Skoda Fabia, Bi-LED ön far grubuna sahip olan otomobil aktif güvenliğin bir parçası olarak yüksek performanslı aydınlatma teknolojisiyle dikkat çekiyor. Ön Sis Farları da görüş mesafesinin kısa olduğu durumlarda alternatif çözüm olarak öne çıkıyor.

Skoda Fabia ayaklarınızı yerden kesecek! Skoda Fabia fiyatları ne kadar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...Skoda Fabia'da 6.5 inç büyüklüğünde Swing Multimedya bulunuyor. Geri dönüş kamerasını bünyesinde bulunduran Skoda Fabia, geriye doğru park yapılacağı zaman geri vites seçilir seçilmez devreye giriyor ve multimedya ekranına görüntüyü aktarıyor. Çoklu Çarpışma Freni özelliği bulunan Fabia, bir kaza esnasında otomobilin yüksek hızda hareketi sürdürmemesi ve ikincil kazaları önlemek için otomobilin hızını 10 kilometre-saat sürate düşürür.

Peki, Skoda Fabia fiyatları ne kadar? 100 KM'de ne kadar yakıt harcar? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön