28 / 03 / 2024

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşa'da 21. şubesini açıyor!

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşa'da 21. şubesini açıyor!

Ender Mağazaları Türkiye'nin ve Dünya'nın tanınmış markalarıyla hizmete girecek. İlk gün cirosunun tamamı Türkiye Sakatlar Derneği ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Devlet korumasındaki korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacak



Türkiye genelinde 20 şubesiyle hizmet veren Ender Mağazalar Grubu 21. Mağazasını Gaziosmanpaşa'da açtı.


Ender Mağazalar Grubu'nun İstanbul'da 3, Adana'da 6, Mersin'de 5, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adapazarı Çorlu'da birer adet olmak üzere, toplam 10 ilde 21 mağazası ile 1976 yılından bu güne müşteri memnuniyeti anlayışıyla Türkiye'nin ve Dünya'nın tanınmış markaları ile hizmet vermekte.

Çok katlı mağazalar grubu öncülerinden olan Ender Mağazaları'nın, Gaziosmanpaşa'nın en büyük mağazasını hizmete açtıklarını belirten Ender Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Gizer;

“Tüm Türkiye'deki Ender Mağazaları'nda olduğu gibi Gaziosmanpaşa mağazamızda da kadın giyim, erkek giyim, çocuk giyim, spor, abiye giyim, aksesuar, ayakkabı, spor-performans malzemeleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle, ender kart avantajlarıyla müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet vereceğiz.

Ayrıca, “Ender Mağazalar Grubu'nun sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ender Gaziosmanpaşa mağazamızın açılışına özel ilk gün cirosunun tamamı Türkiye Sakatlar Derneği ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Devlet korumasındaki korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacaktır” dedi.

ENDER MAĞAZALARI TARİHÇE

Cumhuriyetin ilk yıllarında ikinci el beyaz eşya satarak iş hayatına başlayan Abdürrahim Gizer tarafından temelleri atılan Ender Mağazaları, ailenin 3. kuşak yöneticileri ile büyümeye devam ediyor . Abdürrahim Bey'in Fransa ziyareti sırasında gördüğü çok katlı mağazalar, bugünün çok katlı Ender Mağazalar Gurubu'nun ilham kaynağı oldu. 1976 yılında Adana'da başlayan Ender Mağazaları'nın çok katlı mağazacılık serüveni adım adım tüm Türkiye'ye yayılıyor.

Ender Mağazalar Grubu Türkiye'nin üçüncü büyük, çok katlı mağazacılık zinciri. İstanbul'da 3, Adana'da 6, Mersin'de 5, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adapazarı ve Çorlu'da birer adet olmak üzere, mülkleri kendilerine ait, toplam 10 ilde 21 mağazası bulunmaktadır. Ender Mağazalar Grubu yurtiçinde 50 mağazaya ulaştıklarında, yurtdışına açılmayı hedefliyor

Mağazalarda Türkiye çapında ve dünyaca ünlü markaların binlerce çeşit ürünü bulunuyor. " Ender Mağazaları" kadın - erkek - çocuk giyim, spor, abiye giyim, aksesuar, ayakkabı, ev tekstil, dekorasyon, spor-performans malzemeleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Ender mağazalarına özel Ender kart'ın yaklaşık bir milyon üyesi bulunuyor. Ender kart sahipleri Ender Kart'a özel taksit imkanları ve özel avantajlardan faydalanıyor. Alışverişin %60'ını Ender kart sahipleri yapıyor.

Abdürrahim Bey'in ardından 2. kuşak şimdi de 3. kuşak Ender mağazalarında iş başında. 3. kuşak küçük yaşlarda, içinde yaşayarak edindikleri mağazacılık bilgisini, yurtiçi ve yurtdışında, iyi okullarda okuyarak, modern pazarlama ve işletme tekniklerini öğrenerek ilerletiyorlar. Mağaza içi çalışanların eğitimine de önem veren Ender Mağazalar Grubu, Ender Akademi programıyla her ay düzenli olarak mağaza yöneticilerine yurtdışından getirdikleri programlarla eğitim uyguluyorlar.

Profesyonel yöneticilerin katkısı, aileden gelenlerin vizyonu ile Ender Mağazalar Gurubu yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam edecek.


Yeni Şafak



Geri Dön