23 / 04 / 2024

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşada 21 şubesini açıyor

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşada 21 şubesini açıyor

Ender Mağazaları Türkiye'nin ve Dünya'nın tanınmış markalarıyla hizmete girecek. İlk gün cirosunun tamamı Türkiye Sakatlar Derneği ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Devlet korumasındaki korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacak

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşa'da 21. şubesini açıyor!

Ender Mağazaları Türkiye'nin ve Dünya'nın tanınmış markalarıyla hizmete girecek. İlk gün cirosunun tamamı Türkiye Sakatlar Derneği ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Devlet korumasındaki korunmaya muhtaç çocuklara bağışlanacak

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşada 21 şubesini açıyor Haberi

Ender Mağazaları Gaziosmanpaşada 21 şubesini açıyor

Türkiye genelinde 20 şubesiyle hizmet veren Ender Mağazalar Grubu 21. Mağazasını Gaziosmanpaşa'da açtı.


Ender Mağazalar Grubu'nun İstanbul'da 3, Adana'da 6, Mersin'de 5, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adapazarı Çorlu'da birer adet olmak üzere, toplam 10 ilde 21 mağazası ile 1976 yılından bu güne müşteri memnuniyeti anlayışıyla Türkiye'nin ve Dünya'nın tanınmış markaları ile hizmet vermekte.

Çok katlı mağazalar grubu öncülerinden olan Ender Mağazaları'nın, Gaziosmanpaşa'nın en büyük mağazasını hizmete açtıklarını belirten Ender Mağazaları Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Gizer;

“Tüm Türkiye'deki Ender Mağazaları'nda olduğu gibi Gaziosmanpaşa mağazamızda da kadın giyim, erkek giyim, çocuk giyim, spor, abiye giyim, aksesuar, ayakkabı, spor-performans malzemeleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle, ender kart avantajlarıyla müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet vereceğiz.

Ayrıca, “Ender Mağazalar Grubu'nun sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ender Gaziosmanpaşa mağazamızın açılışına...