20 / 05 / 2024

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Akrep burcunun taşı olan Citrine, Atasay ile buluştu. Rengini ve enerjisini güneşten alan bu taşlar enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Peki Citrine altın küpe, yüzük ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.



Atasay, Citrine taşı ile bir araya geldi. Ortaya çıkan bu özel koleksiyonun fiyatları araştırılıyor. Citrine taşı kullanan kişiye zenginlik, başarı ve bedene şifa getirdiğine inanılmakta. Ortamdaki pozitif enerjiyi artıran bu taşlar şimdi Atasay takılarında. 

Tasarımı ve işçiliği ile adeta görenleri büyüleyen bu özel koleksiyon binlerce kadın tarafından merak ediliyor. Peki Citrine altın küpe, yüzük fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön