25 / 04 / 2024

Enflasyon etkisi euroyu düşürdü! Son dakika euro kuru

Enflasyon etkisi euroyu düşürdü! Son dakika euro kuru

Eylül ayında ekonomik aktivitenin giderek yavaşlama sinyalleri vermesinin ardından Euro bölgesinin durgunluğa girme ihtimali gittikçe yükseldi ve euro dalgalanmaya başladı. İşte son dakika euro kuru



Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Fed'in faiz kararından sonra dolar şahinleşirken euro dolara yenik düştü. 

Dün açıklamalarda bulunan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyon görünümüne yönelik risklerin enerji tedarikinde kesintiler olma ihtimali nedeniyle yukarı yönlü olduğunu belirterek, gelecekteki politika kararlarının verilere bağlı olacağını bildirdi.aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön