29 / 03 / 2024

Euro 18 liranın altına düştü! Son dakika euro kuru 29 Eylül 2022

Euro 18 liranın altına düştü! Son dakika euro kuru 29 Eylül 2022

Euro haftanın dördüncü işlem gününde 18 liranın altına geriledi. Dolar yüksleirken euro aşağı yönlü hareket ediyor. Peki bugün euro ne kada roldu? İşte son dakika euro/TL kuru...



Euro kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru son zamanlarda ekonomi gündemin etkisinden düşümüyor. Euro dolar paritesi bu en dip seviyelere kadar geriledi. 0,95 seviyelerine kadar düştü.

Peki euro bugün ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Euro kaç lira? Euro kaç TL oldu? Euro kurunda son durum ne? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön