25 / 04 / 2024

Enver Demirel: Etimesgut'u geleceğe taşımak için yetki istiyorum!

Enver Demirel: Etimesgut'u geleceğe taşımak için yetki istiyorum!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut' un 33 mahallesinde süren seçim çalışmaları kapsamında çocuk, genç, yaşlı, esnaf ve emekli gibi farklı kesimlerle bir araya geliyor.



Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçim hazırlıklarına hız verdi. 5 yıldır devam ettirdiği bilgilendirme toplantılarına aralıksız devam eden Demirel, günde 8-10 toplantı gerçekleştiriyor. Sabah kahvaltısıyla başlayan toplantılar gün boyu devam ediyor. Demirel, akşam ev ve site toplantıları şeklinde süren toplantılarla toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışıyor. 

Demirel, Etimesgut'un 33 mahallesinde süren seçim çalışmaları kapsamında çocuk, genç, yaşlı, esnaf, emekli gibi farklı kesimlerle bir araya geliyor. Demirel, hem toplantı hem de ziyaretlerinde, yaptığı hizmetleri anlatarak, 'Dürüst Hizmete Devam' etmek için tüm vatandaşlardan destek istiyor. 

Başkan Demirel, seçim kampanyasını yürütürken, seviyeli, güleryüzlü ve hoşgörülü bir üslupla, gerçekleştirmeyi planladığı yatırım ve hizmetlerini anlatıyor. 

Daha önce yaptığı hizmet ve yatırımları referans olarak gösteren Demirel, "Bütçe imkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek, her kuruşu halkımıza hizmet için kullanıyoruz. 

Tek parsel bile gayrimenkul satışı yapmadan, 5 yılda 15 büyük yatırım, 110 yeni park ve 715 bin metrekare yeşil alan, aşevi, etisem, hayvan barınağı, kreş ve emekli konakları, yaşam merkezleri, sosyal tesisler, engelli hizmetleri, festivaller gibi onlarca hizmet gerçekleştirdik. 19992004 yılları arasındaki belediye başkanlığımız döneminde halk ekmek fabrikası, belediye hizmet binası, otel, etisem merkez bina, açık ve kapalı pazarlar, parklar, yollar yaptık. 

Etimesgut'ta hangi belediye yatırımını ve hizmetini görürseniz, altında bizim imzamız var" diyerek, nüfusu 500 bini aşan Etimesgut'u geleceğe taşımak için yeniden yetki istiyor. 


Anadolu


Geri Dön