28 / 03 / 2024

Enver Demirel yeni dönemde Etimesgut'a kazandıracağı hizmetleri açıkladı!

Enver Demirel yeni dönemde Etimesgut'a kazandıracağı hizmetleri açıkladı!

Belediye bütçe ve gelirlerini göz önünde bulundurarak, ilçenin ihtiyaç duyduğu, halkın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Demirel, "Biz, kimseye hayal satmıyoruz" dedi




Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 30 Mart seçimlerinin ardından yeni dönemde ilçeye kazandıracağı hizmetleri açıkladı. Belediye bütçe ve gelirlerini göz önünde bulundurarak, ilçenin ihtiyaç duyduğu, halkın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Demirel, "Biz, kimseye hayal satmıyoruz. 5 yılda yaptıklarımız ortadır. İnşallah seçimlerden sonra yeni hizmetlerimizle kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz" dedi. 


Demirel'in 30 Marftan sonra gerçekleştireceği yeni dönem projeleri ve özellikleri şöyle: Elvankent Havuz Ve Aile Yaşam Merkezi: Tesiste yan olimpik kapalı yüzme havuzu, bowling salonu, Türk hamamı, sauna, Fin Hamamı, Duvar topu, spor merkezi, güzellik merkezi, etiSEM kursları ve kütüphane yer alacak. 


Spor Salonu: Okulların ve amatör spor kulüplerinin yanı sıra tüm Etimesgutlular'ın yararlanacağı spor salonu inşa edilecek. Tesis içinde basketbol, voleybol, hentbol, güreş sahalan tenis kortları, jimnastik alanları ve masa tenisi alanları yer alacak. 


Emekli Konakları: Vatandaşlardan büyük ilgi gören emekli konaklan ve çay bahçeleri ilçe genelinde yaygınlaştırılacak. Emekli konaklarında sohbet alanları, oyun salonları, kitap okuma köşeleri, kütüphane, televizyon izleme salonu, hobi alanları hizmet verecek. 


Sosyal Kültürel Tesisler: İhtiyaç duyulan mahallelere farklı mimari yapılarda sosyal kültürel tesisler yapılacak. Tesislerde, çocuk, genç, yaşlı, kadın erkek; toplumun tüm kesimlerinin yararlanacağı sosyal, kültürel ve sanatsal donatılar bulunacak. 


Kadın Sığınma Evi: Aile sorunlarının çözümü ve şiddet gö-. 

ren kadınlann. korunmasına yönelik Kadiri Sığınma Evi kurulacak. Kadınlara psikolojik destek ve rehberlik hizmetlerinin yanı sıra hukuki sorunlarının çözümüne ilişkin danışmanlık hizmeti verilecek. 


Ankara Kırmızı Beyaz Gazetesi


Geri Dön